AoKitsune New Member
| Subiect: Salutari! Vin Sept 23, 2011 6:49 pm | |
| Salutare , toata lumea! Ma numesc Olimpia si cred ca unii ma stiti deja din alta parti. In orice caz.... Nu prea am ce sa trec in prezentare asa ca o iau asa: Animeuri favorite: Death Note , DN Angel , Hakuoki , Uraboku , Shiki . Kaichow-Wa-Maid-Sama , Sora no Otoshimono , Clannad , Hell Girl , Durara , etc. Manga: Skip Beat , Naruto , Innocent Blue , etc. Culori favorite: albastru , negru , mov Daca mai vreti sa aflati ceva , intrebati doar. | |
|
Kidutzaa Founder
Mesaje : 109 Data de inscriere : 16/09/2011 Localizare : - Constangeless ;x
| Subiect: Re: Salutari! Vin Sept 23, 2011 6:56 pm | |
| Am cateva intrebari! :o3. 1.Cati ani ai? 2.De unde esti? 3.Olimpia este numele tau real?:X 4.Daca ai fii un animal,ce animal ai fii? 5.Fructul favorit? Sii..cam atat cu interogatoriul. Anyway..Sper sa te distrezi cu noi,si welcome *hug* | |
|
AoKitsune New Member
| Subiect: Re: Salutari! Vin Sept 23, 2011 7:01 pm | |
| - Kidutzaa a scris:
- Am cateva intrebari! :o3.
1.Cati ani ai? 2.De unde esti? 3.Olimpia este numele tau real?:X 4.Daca ai fii un animal,ce animal ai fii? 5.Fructul favorit?
Sii..cam atat cu interogatoriul. Anyway..Sper sa te distrezi cu noi,si welcome *hug* 1. Prefer sa tin secret detaliul 2. Slatina locuiesc in prezent , in Cluj m-am nascut 3. Da 4. Pantera neagra. multi zic ca-s ciudata dar mie imi place faptul ca isi decoreaza vizuina cu oasele victimelor[poata ca pana la urma colegi mei au dreptate ] 5. Cred ca portocalele..... | |
|
Haruna New Member
| Subiect: Re: Salutari! Vin Sept 23, 2011 7:03 pm | |
| Oliii ....ma bucur ca ai venit si tu aici !!Sper sa ne distram impreuna ...si nah ce sa mai zic have fun ! Sasori :
1.Respecta topicul,STRICT intrebarile,etc bla bla bla'
2.Vezi ca pot fi si baiat bun'? >
3.Atentie,tura viitoare nu te mai iert. | |
|