Anime-Emotion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime-Emotion

Un forum despre tot si toate, )

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

La o poveste...de groaza.

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Dark Blue
New Member
Dark Blue

Data de inscriere : 18/09/2011
Varsta : 28

La o poveste...de groaza. Empty
MesajSubiect: La o poveste...de groaza.   La o poveste...de groaza. I_icon_minitimeJoi Sept 22, 2011 8:36 pm

Sunt chestii inexplicabile care ti se intampla uneori. Ca si cum, desi treaz, cineva acolo sus(sau dimpotriva, acolo jos) vrea sa te faca sa crezi ca esti beat, facadu`te sa vezi anumite lucruri inexplicabile. Si, reale sau nu, aceste intamplari continua sa ne atraga cu fiorii pe care ni le dau atunci cand ni se povestesc lucruri "supranaturale". Prin urmare, as vrea sa ne delectam si noi cu asemenea povesti, deci va invit in aceasta seara, sub clar de luna in jurul focului, la niste povesti de groaza.

O sa incep eu, desigur. Povestea cu care o sa incep este reala, si daca doriti am dovezi solide care sa demonstreze existenta anumitor lucruri. Totul a inceput intr`o seara in care am mers in cimitir la mormintele strabunicilor. Evident, intunecata de mine, nu am vrut sa merg decat dupa ce se intuneca, penru ca privelistea este incredibila, asa ca, in jur de ora unsprezece, cu vreo cateva lumanari si flori in mana, eu eram la poarta cimitirului. Ies dupa vreo cateva zeci de minute, fara probleme, si la iesire zaresc pe banca trei baieti, doi mai inalti, si unul mai mic, mai tanar. Era totusi intuneric, si nu le`am vazut fetele. Merg vreo doi metri, si cand sa trec pe langa ei aud pe cineva cum ma striga. Ca de obicei nu ma intorc, insa dupa ce insista si insista, ma intorc si vad o prietena in spatele meu. Dupa ce ne salutam ma intorc spre banca pe care stateau baietii, si vad ca lipsesc, insa ca usa cimitirului, care dupa ce am iesit a fost inchisa cu lacatul, este deschisa larg acum. Confundandu`i cu niste tipi, ii urmam, eu si prietena mea, dorind sa`i speriem. Trec intre timp si pe la mormintele strabunicilor, ca sa vad daca nu era stinsa vreo lumanare, dar nu mai gasesc nimic. Arunc din instinct o privire asupra mormintelor pe care le consider cele mai cutremuratoare din cimitir, si gasesc lumanarile arzand bine mersi pe cele trei morminte. Le pun inapoi dar observ ca lipsec acum si florile. Prietena mea imi arata acum petalele imprastiate aiurea pe alee, formand un fel de triunghi intre aceleasi trei morminte.Prietena mea intra in panica si incepe sa strige numele celor care credeam ca pana acum cateva minute pe banca, insa nu raspunde nimeni. Arunc inca o privire asupra mormintelor asupra celor trei morminte si vad ca cel ce aparea in una dintre poze seamana destul de mult cu cel mai scund dintre baieti pe care il vazusem si vad ca seamana exagerat de mult. Ii spun prietenei mele sa se opreasca, si ea, vazand la ce ma uit, tace. Ne holbam un pic una la alta si apoi iesim rapid din cimitir.
Acele trei cruci pe care le consider" cele mai cutremuratoare" aprtin unor baieti. Primul avea sase ani si a murit inecat in raul din sat, al doilea 22, cred, si a avut o boala incurabila, insa versurile de pe cruce te lasa fara grai, si al treilea a murit pe tren, in timp ce se intorcea acasa de la un spital la care a mers din cauza unei boli, in bratele mamei sale, in ziua in care implinea 14 ani. Baietii cu care ii confundasem si care ulterior aflasem ca fusesera intr`un cu totul alt loc in acea seara, au avut un mic accident cu bicicletele, si sa`i vad pe toti trei dupa cateva zile plini de zgarieturi si sange a fost cireasa de pe tort.

Nu`i cine stie ce, dar e doar un inceput, astept sa aflu si alte povesti. Va astept cu drag.
Sus In jos
RebeL KidZ
Founder
Founder
RebeL KidZ

Data de inscriere : 16/09/2011
Varsta : 27
Localizare : În buzunaru tău

MesajSubiect: Re: La o poveste...de groaza.   La o poveste...de groaza. I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 4:47 pm

Super povestea, dar as vrea ca fiecare sa`si faca topic cu o poveste in el, si restul sa fie comentarii, dar foarte frumoasa povestea am ramas gen O.O doar ochi ca nu puteam sa citesc si cu urechile Laughing
Sus In jos
https://anime-emotion.forumgratuit.ro
Kidutzaa
Founder
Founder
Kidutzaa

Data de inscriere : 16/09/2011
Localizare : - Constangeless ;x

MesajSubiect: Re: La o poveste...de groaza.   La o poveste...de groaza. I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 7:01 pm

Deci.wow..Nu mai am cuvinte Laughing .Asa ceva nu se intampla in fiecare zi..De'asta imi place si mie sa merg noaptea prin cimitir..Sa dau de ''tipi'' noi :> Laughing
Sus In jos
Haruna
New Member
Haruna

Data de inscriere : 20/09/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: La o poveste...de groaza.   La o poveste...de groaza. I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 7:38 pm

Infricosator ...desi ador chestile cu spirite si alte din astea ...tot infricosator ramane .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: La o poveste...de groaza.   La o poveste...de groaza. I_icon_minitime

Sus In jos

La o poveste...de groaza.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Da o nota: Cat de inspaimantatoare sunt filmele de groaza?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Emotion :: Off-Topic :: Paranormal-
Mergi direct la: