| Heyyy !! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Haruna New Member
| Subiect: Heyyy !! Mier Sept 21, 2011 6:03 pm | |
| Da ...pai eu sunt Cristina ,presupun ca ma mai stiti si voi (unii dintre voi) si stiti cat de enervanta pot fi si cat de insistenta sunt si etc etc . Imi place sa citesc manga ,iar acum voi o sa veniti cu intrebarea : Care manga ? ...iar eu : Pai ...Naruto ,Tende Freeze ,Bleach ...sunt ceva mai multe dar doar de astea imi aduc aminte . La faza cu anime ,imi place Naruto Shippuden ,Bleach ,Gintama ,Death note ,Baka to Test to Shoukanjuu ,Gravitation ,Hakuouki ,Kuroshitsuji ,Sora no Otoshimono ,They Are My Noble Masters ,Uraboku ...etc . Imi place albastrul si verdele ...si nu mai stiu ce sa mai zic de mine ...aaa am 14 ani si stau in Bucuresti ,iubesc muzica rock ,pop ... ...astept intrebari !! | |
|
| |
ησ ηαмє Member
| Subiect: Re: Heyyy !! Mier Sept 21, 2011 6:06 pm | |
| Etc. Etc. sa trecem la subiect. Bun venit Crisstinaaaa > < Sa te distrezi si toate cele bune.. intrebari: Cati ani ai in 2975? Cati copii vrei sa ai? Cu cine vrei sa ai copii? Iti place LMFAO? Ce melodie iti place de la ei? Cam atat ^^ | |
|
| |
Kidutzaa Founder
Mesaje : 109 Data de inscriere : 16/09/2011 Localizare : - Constangeless ;x
| Subiect: Re: Heyyy !! Mier Sept 21, 2011 6:08 pm | |
| Sincera sa fiu...Nu am nicio intrebare Anyway.Welcome Haruu | |
|
| |
Haruna New Member
| Subiect: Re: Heyyy !! Mier Sept 21, 2011 6:14 pm | |
| - ησ ηαмє a scris:
- Etc. Etc. sa trecem la subiect. Bun venit Crisstinaaaa >< Sa te distrezi si toate cele bune.. intrebari:
Cati ani ai in 2975? Cati copii vrei sa ai? Cu cine vrei sa ai copii? Iti place LMFAO? Ce melodie iti place de la ei?
Cam atat ^^ Iubesc matematica ...dat asta e prea de tot ,well ...978 ) As vrea sa am 2 ...dar cred ca e cam devreme sa ma gandesc la asta -.-" =)) ...cu un barbat ,clar !! ) Nu ascult > . "Uita-te sus !!" Mersi de intrebari si tu Kidu ...ca sa-ti zic asa ...cred ca No name le-a pus pe toate ) !!Multumesc de primire ... | |
|
| |
Clary Fan-Zone Moderator
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
| Subiect: Re: Heyyy !! Mier Sept 21, 2011 7:49 pm | |
| Welcome Haru-chan ^^ Reguli: 1.Have fun 2.Don't spam 3. Respecta regulile de mai sus. :"> 4. Nu stiu...dar ar fi tare daca ar fi. =)
So...intrebari: 1.Anotimpul preferat? 2.Ai vrun hobby? 3. Filme? Care? De ce? 4. Personajul principal din anime. 5. Actorul preferat. 6. Melodia preferata. [ din acest moment sau cea pe care o asculti. ] 7. Citatul preferat. 8. Versul preferat. 9. Cinci lucruri preferate, cinci lucruri neplacute. 10. Ca sa fie un intreg...Iubire sau bani? 11. Fiindca n-aveam ce face...3 calitati bine intemeiate.
Hehe...scuze ca am pus atat de multe, esti si micuta...dar na...mi-a venit inspiratia. ;o3 Here a welcome hug >;d< [ imbratisare, adica ;o3 ] with love, Ana. ^^ | |
|
| |
Haruna New Member
| Subiect: Re: Heyyy !! Mier Sept 21, 2011 8:46 pm | |
| - Citat :
- So...intrebari:
1.Anotimpul preferat? 2.Ai vrun hobby? 3. Filme? Care? De ce? 4. Personajul principal din anime. 5. Actorul preferat. 6. Melodia preferata. [ din acest moment sau cea pe care o asculti. ] 7. Citatul preferat. 8. Versul preferat. 9. Cinci lucruri preferate, cinci lucruri neplacute. 10. Ca sa fie un intreg...Iubire sau bani? 11. Fiindca n-aveam ce face...3 calitati bine intemeiate. Nu sunt micuta ( ...sunt in anul intai de liceu !! ( 1.Primavara sau toamna ...inca nu ma pot hotari . 2.Pai as cam avea ...imi place sa desenez ,sa stau pe calculator ...sincer in ultimul timp nu prea am mai avut timp de altceva . 3.Hm...multe dar acum ca ma gandesc la rpg si la alte din astea ) imi cam place Harry Potter off ...si multe altele dar sincer nu-mi vine altul in minte acum . 4.Personaj preferat ,ha ?Nu cred ca am unul ,adica celelalte s-ar supara daca as alege unul preferat . 5.Cam acelasi lucru ca la personaje ) 6.In momentul asta ascult Ombladon - Nici o lacrima !!Imi place mult ... 7.Urasc chestile de romana ,nu cred ca am un citat preferat ) . 8.Of of ...pai nu ma pot gandii la unul acum =)). 9.Preferate :pai ...sa ma inteleg cu lumea ,sa ma descurc la chestii ,sa fiu experta in ceea ce fac ...(altele nu mai stiu ) ) ;Neplacute : sa ma minta cineva ,sa ma barfeasca pe la spate ,sa injur sau sa fiu injurata ...stiu ca insumate nu sunt 10 dar nah ... 10.Iubireee !! ) 11.Hm...pai calitati zici ...ar cam fi ca am o gandire logica (ceea ce ma cam enerveaza de obicei ) ) ,sunt foarte descurcareata si inventiva . Sper ca ti-am cam raspuns ...alte intrebari ? ) | |
|
| |
ValeInfiniti New Member
Mesaje : 37 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 30 Localizare : Berlin
| Subiect: Re: Heyyy !! Joi Sept 22, 2011 4:49 am | |
| Welcome. Read the rules, have, fun...blah blah... Stii si tu singura. Intrebari...ce faci in timpul liber? La ce profil esti? De ce iti place matematica.
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Re: Heyyy !! Joi Sept 22, 2011 3:35 pm | |
| Colegule tu m`ai speriat pe mine cu engleza ta... Bine`ai venit pe forum... | |
|
| |
Haruna New Member
| Subiect: Re: Heyyy !! Joi Sept 22, 2011 4:27 pm | |
| - ValeInfiniti a scris:
- Welcome.
Read the rules, have, fun...blah blah... Stii si tu singura. Intrebari...ce faci in timpul liber? La ce profil esti? De ce iti place matematica.
Pai ,pai pai ...nu prea am timp, liber dar daca am mi-l petrec la pc sau in parc cu prietenii . Sunt la mate-info ,informatica intensiv !! 6 ore de info ... Pentru ca mi se pare logica ,imi plac chestie logice !! - Citat :
- Guys/Garls,nu mai ziceti chestia cu ''read za rulez'' ca se sperie dracu' lumea si o ia la goana.
Daca vrea,le citeste,daca nu,sanatate si drum bun dar sa nu planga dupa (..
Whatever,welc' here Cris. -.-" ...rebel ,asta nu e engleza e chineza =)))) ...mersi de primire !! PS :Am citit regulile !! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Heyyy !! Dum Sept 25, 2011 12:02 am | |
| Marime fisier : 91,2 kB
Inaltime : 280
Latime : 160
Limitele admise pe forum :
Marime maxima admisa : 64 kB
Inaltime : 150 pixeli
Latime : [se incadreaza]
Daca maine nu vad poza cu resize,ai 10 de warn.
Te-am pupat din mers' |
|
| |
Ang. Designer
Mesaje : 30 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : In the middle of nowhere.
| Subiect: Re: Heyyy !! Dum Sept 25, 2011 6:28 am | |
| Bună Haruna! Welcome hier, I hope you'll make a lot of friends and you'll have fun! xD
Nu am citit posturile anterioare deci scuze dacă se repetă întrebările.[Se numeşte lene şi e tare mişto.]
Câţi ani ai ? Cartea/Autorul preferat ? Genuri de muzică ? Îţi prinzi urechile prin Photoshop sau te descurci binişor la grafică ? Desenezi/Scrii ?
That's all for the moment. Welcome again, happy postin' without spam, no warn, no ban and so on.
Xoxo, Ang. | |
|
| |
Haruna New Member
| Subiect: Re: Heyyy !! Dum Sept 25, 2011 1:31 pm | |
| Mda ...am cam intrebat la inceput de marimea avatarului dar nimeni nu mi-a cam zis cum sta treaba !! - Citat :
- Câţi ani ai ?
Cartea/Autorul preferat ? Genuri de muzică ? Îţi prinzi urechile prin Photoshop sau te descurci binişor la grafică ? Desenezi/Scrii ? 1-14 2-Pas... ) 3-Pop ,rock ,hip hop etc...toate inafara de manele ,populara si clasica . 4-Nu prea stau la PS ...adica neh ,mai imi fac si eu un avatar sau o semnatura dar sunt incepatoare !! 5-Teoretic scriu cam in fiecare zi prin diferite moduri : tasetz si scriu de mana ... ) dar daca e sa presupun la ce te-ai referit : nu prea imi place sa compun decat cand postez pe rpg sau etc =)) .De desenat ...da imi place ...singurul lucru enervand este ca mai toata lumea cand imi vede desenele imi zice ca sunt talentata ,iar eu nu stiu daca cineva zice asta doar ca sa-mi faca un compliment !!Mda ...am talent ,dar nu-mi prea place sa vina lumea si sa imi zica asta ) ...stiu ca suna ciudat !! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heyyy !! | |
| |
|
| |
| Heyyy !! | |
|