ησ ηαмє Member
| Subiect: [тєнη¢ι]кαму Mar Sept 20, 2011 8:02 pm | |
| Rasa: Demon Albastru ( Acesti Demoni au primit flacarile albastre ale satanei. Odata ce aceste flacari isi fac aparitia, viteza, agilitatea, forta,regenerarea,simturile cresc. Demonii pot evolua de 3 ori avand si alte abilitati.. [le voi spune pe parcurs..] Pana acum Kamy stie doar Invocarea flacarii(o poate si modela). Restul Abilitatilor le va invata in timp si va evolua. si Lanturile Durerii( din corpul ei ies mai multe lanturi))Arma : Black Blade. (Este legata de un lant care se afla sub pielea lui Kamy unind-o cu sangele ei. Aceasta arma are puterea de as schimba forma sau marimea unindule cu lanturi... ca de exemplu 2 cutite legate la capat cu 2 lanturi.. Prin forma se intelege numai sabii sau ce este cu laman. Marimea le poate face mari, odata ce falcarile apar le poate ridica mai usor.) -5%Putere Unica : Are un mic tatuaj sub forma de stea, dar mai mult este un sigiliu. Acest sigiliu creeaza un scut care nu poate fi spart. Acesta se regenereaza odata la 8 posturi(Eu-tu, Eu-tu, Eu-tu, eu-tu,eu-tu,eu-tu,eu-tu,eu-tu) Atat dureaza ca in paranteza pana cand Kamy poate folosi din nou aceasta abilitate -10 %Abilitati Demon(Primele 2 fac parte de la descrierea personajului meu) 1. Invocarea flacarii -Odata ce aceste flacari isi fac aparitia, viteza, agilitatea, forta,regenerarea,simturile cresc. - Total Corp -10% - viteza, agilitatea si celelalte se 3x la flacarile de pe tot corpul.
- Spoiler:
- Eye -5% - Mareste normal ca in descriere.
- Spoiler:
2. Lanturile Durerii- Din corpul ei ies mai multe lanturi - 5%
- Spoiler:
3. Lovitura puternica -30%: pun multa forta in sabie incat cand lovesc dusmanu se duce 5 metri departare
- Spoiler:
4. Explozie de foc albastru -50% - Pun o cantitate mare de foc albastru in sabie iar cand sunt fata in fata cu adversarul o eliberez facand o mare explozie, in acelasi timp flacarile il ard pe adversar si il poate lasa lesinat.
- Spoiler:
PS: Imagini orientative ^^ -------------------https://anime-emotion.forumgratuit.ro/t103-topic#847 | |
|