Anime-Emotion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime-Emotion

Un forum despre tot si toate, )

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Tom & Jerry

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Dark Blue
New Member
Dark Blue

Data de inscriere : 18/09/2011
Varsta : 28

Tom & Jerry Empty
MesajSubiect: Tom & Jerry   Tom & Jerry I_icon_minitimeLun Sept 19, 2011 9:30 pm

Ok, dacă ştiţi vreun desen animat mai cunoscut decât acesta, să`mi spuneţi si mie. Nu mă refer la cele actuale, pentru că evident sunt si altele mult, mult mai bune şi mai cunoscute. Dar au trecut ani buni de cand acest desen animat a început să se difuzeze, şi a continuat să`şi păstreze faima peste ani, şi banuiesc că de atâta amar de vreme a strâns şi el vreo caţiva fani.

Dacă mă gândesc mai bine...chiar nu le înteleg. Vreau să spun...o mîţă fugăreşte un şoarece. Ok, şi? Şi totuşi nu pricep de ce atunci cand le privesc zâmbesc involuntar. Sunt şi câteva faze de`a dreptul memorabile, dar chiar şi cele mai banale lovituri în cap pot să fie amuzante, uneori.

Care este părerea voastră despre acest desen animat? Va continua să`şi păstreze faima? Este o legendă vie sau doar o simplă nebunie trecătoare?
Sus In jos
Kidutzaa
Founder
Founder
Kidutzaa

Data de inscriere : 16/09/2011
Localizare : - Constangeless ;x

Tom & Jerry Empty
MesajSubiect: Re: Tom & Jerry   Tom & Jerry I_icon_minitimeMar Sept 20, 2011 8:25 am

Cu siguranta animatia ''Tom & Jerry'' este o lengeda vie!..Persoane de toate varstele se uita la aceasta animatie amuzanta.Pana si parintii sau bunicii nostrii se uita,amintindu'si se copilarie.Sincera sa fiu..si eu ma mai uit din cand in cand.Sunt niste desene foarte amuzante..Te binedispun atunci cand esti indispus...10+ pentru Tom & Jerry O.O
Sus In jos
ησ ηαмє
Member
ησ ηαмє

Varsta : 27

Tom & Jerry Empty
MesajSubiect: Re: Tom & Jerry   Tom & Jerry I_icon_minitimeMar Sept 20, 2011 2:03 pm

Precum am observat Tom & Jerry si Scooby Doo sunt singurele desene care au ani buni de cand sunt difuzate la TV. Oricum sunt mai bune decat Ben 10 sau aletele Tom & Jerry Emoticons_by_Senior_X
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Tom & Jerry Empty
MesajSubiect: Re: Tom & Jerry   Tom & Jerry I_icon_minitimeMar Sept 20, 2011 9:05 pm

Tom si Jerry...doamne..si acum daca stai si iti aduci aminte..cand vedeai fiecare ''prostioara'' facuta de catre ei,chiar te apuca rasul si totodata plansul:d

Btw,daca vreti sunteti liberi pe aceasta sectiune sa postati linkuri care contin ''episoadele voastre preferate'',dar si cele mai putin importante,dar amuzante.

Spor !
Sus In jos
Clary
Fan-Zone Moderator
Clary

Data de inscriere : 17/09/2011
Localizare : Orasul de cenusa.

Tom & Jerry Empty
MesajSubiect: Re: Tom & Jerry   Tom & Jerry I_icon_minitimeMier Sept 21, 2011 8:01 pm

Mai, mai...ce ma duceam eu la varamiu numai ca sa ma uit la Tom&Jerry...il innebuneam sa dea pe postu cu Tom&Jerry. Btw, si taicamiu se mai uita, ii place si Schooby Do Smile)
Place, place. <3
Am si reviste vechi cu ei... ;o3
Sus In jos
Dark Blue
New Member
Dark Blue

Tom & Jerry Empty
MesajSubiect: Re: Tom & Jerry   Tom & Jerry I_icon_minitimeJoi Sept 22, 2011 6:30 pm

Thanx Sasori petru idee, chiar nu m`am gandit niciodata la asta. Si...aici e edpisodul meu preferat. Nu`l mai vazusem de mult pentru ca erau intotdeauna alte episoade, dar dupa parerea meau acesta este unul dintre cele mai bune. Vi`l recomand cu caldura: https://www.youtube.com/watch?v=rh-IONiZS44&feature=related
Sus In jos
¤ Cяαzу.Dιχ ¤
Member
¤ Cяαzу.Dιχ ¤

Data de inscriere : 17/09/2011
Localizare : вα¢к тσ вℓα¢к

Tom & Jerry Empty
MesajSubiect: Re: Tom & Jerry   Tom & Jerry I_icon_minitimeDum Oct 02, 2011 10:49 am

Pfoai . cat de mult mi-a placut desenul asta ..... si inca imi place =))
adoram desteptaciunea lui jerry si naivitatea lui tom
erau asa...de super . cel mai mult imi placeau acele episoade cand faceau echipa ca sa ajunga inapoi in casa sau sa scape de motanul nou . mr. fulger =))

si atat Very Happy
Sus In jos
http://w-las.forumgratuit.ro/
Continut sponsorizat

Tom & Jerry Empty
MesajSubiect: Re: Tom & Jerry   Tom & Jerry I_icon_minitime

Sus In jos

Tom & Jerry
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Emotion :: Off-Topic :: Comics & Cartoons-