stiu ca aici este topul a trei filme favorite dar nu cred ca-mi taie nimeni gatul daca mai adaug doua . deci incepem ...
1. I split on your grave --> un film super tare , nu e comedie ci maidegraba drama , era vorba despre o fata care , pentru a se reculege , a plecat de acasa intr-o cabana din padure , inainte de a ajunge la destinatie a vorbit cu niste oameni care lucrau la o benzinarie , dupa ce fata s-a instalat in cabana si dupa ce au trecut doua zile , acei baieti de la benzinarie ii fac o mica"vizita" si pun in ghilimele pentru ca a fost mai mult de atat , au violat-o si si-au batut joc de ea cum nu v-ati inchipui , dupa ce au terminat cu ea fata , sub privirile nepasatoare ale acestor netrebnici s-a atuncat intr-o apa si a fost crezuta moarta , dar nu a muri , ci a reusit sa se razbune pe nemernici , i-a ucis pe fiecare in parte . e si putina groaza in film
2.Avatar --> aici este o lume incredibila , cu tot ce ai visat , e totul paralel cu aceasta lume , absolut tot , poate ati auzit de el , eu una mai mult nu va pot spune .
3. Din raiul meu --> alt film super fain , este vorba de o fetita , adolescenta , care in drum spre casa , a dat de un mos care se spunea ca era vecinul ei , de fapt asta era , acest mos , ucisese multi copii de varsta ei sau chiar mai mici sau mai mari , ei bine si aceasta fata ajunge sa fie ucisa , dar sora ei descopera asta si gaseste in casa lui si dovezi , insa unde corpul suriorei ei , nu poate afla unde l-a ascuns netrebnicul , fata , cea care a murit , e povesteste aceasta intamplare din raiul ei , acolo unde lumea e la fel de paralela ca si in avatar , acolo ghetarele se unesc cu campii verzi cu floricele si totul este o combinatie .
4.Amor la Roma ---> super comedie romance , mi-a placut la zapaceala
5.Baby and i --> altul foarte amuzant , aici razisi plangi in acelasi timp .....
astea le-am vazut mai recent , ca asa ... am vazut o mie de filme , sper ca v-am facut curiosi si o sa va uitati
si atat