Anime-Emotion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime-Emotion

Un forum despre tot si toate, )

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Top 3 Filme

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Dark Blue
New Member
Dark Blue

Data de inscriere : 18/09/2011
Varsta : 28

Top 3 Filme Empty
MesajSubiect: Top 3 Filme   Top 3 Filme I_icon_minitimeLun Sept 19, 2011 9:13 pm

Pai...banuiesc ca titlul e chiar mai mult decat destul ca sa intelegeti scopul acestui topic. O sa incep eu.

1. Gladiatorul - No comment, este magnific. Istoria acelui om este sfasietoare, si indemanarea lui este ...un izvor de sange. Nu stiu ce as mai putea sa spun. E cel mai bun.
2. Fallen (Cazut din cer) - E...istoria unui nephilim. Combina dragostea, comedia, fantasticul, actiunea si alte elemente intr`o trilogie demna de top. Nu chiar de locul 1, dar... e ok.
3.Shutter/ The Notebook- scriu doua pentru ca inca nu exista un loc trei, inca il caut. Am pus totusi aceste filme deoarece au fiecare propria sa frumusete, primul exceleaza in efecte speciale, uneori de`a dreptul grozave, al doilea in povestea cu final dulce`amarui al celor doi.
Sus In jos
¤ Cяαzу.Dιχ ¤
Member
¤ Cяαzу.Dιχ ¤

Data de inscriere : 17/09/2011
Localizare : вα¢к тσ вℓα¢к

Top 3 Filme Empty
MesajSubiect: Re: Top 3 Filme   Top 3 Filme I_icon_minitimeDum Oct 02, 2011 10:44 am

stiu ca aici este topul a trei filme favorite dar nu cred ca-mi taie nimeni gatul daca mai adaug doua . deci incepem ...

1. I split on your grave --> un film super tare , nu e comedie ci maidegraba drama , era vorba despre o fata care , pentru a se reculege , a plecat de acasa intr-o cabana din padure , inainte de a ajunge la destinatie a vorbit cu niste oameni care lucrau la o benzinarie , dupa ce fata s-a instalat in cabana si dupa ce au trecut doua zile , acei baieti de la benzinarie ii fac o mica"vizita" si pun in ghilimele pentru ca a fost mai mult de atat , au violat-o si si-au batut joc de ea cum nu v-ati inchipui , dupa ce au terminat cu ea fata , sub privirile nepasatoare ale acestor netrebnici s-a atuncat intr-o apa si a fost crezuta moarta , dar nu a muri , ci a reusit sa se razbune pe nemernici , i-a ucis pe fiecare in parte . e si putina groaza in film

2.Avatar --> aici este o lume incredibila , cu tot ce ai visat , e totul paralel cu aceasta lume , absolut tot , poate ati auzit de el , eu una mai mult nu va pot spune .

3. Din raiul meu --> alt film super fain , este vorba de o fetita , adolescenta , care in drum spre casa , a dat de un mos care se spunea ca era vecinul ei , de fapt asta era , acest mos , ucisese multi copii de varsta ei sau chiar mai mici sau mai mari , ei bine si aceasta fata ajunge sa fie ucisa , dar sora ei descopera asta si gaseste in casa lui si dovezi , insa unde corpul suriorei ei , nu poate afla unde l-a ascuns netrebnicul , fata , cea care a murit , e povesteste aceasta intamplare din raiul ei , acolo unde lumea e la fel de paralela ca si in avatar , acolo ghetarele se unesc cu campii verzi cu floricele si totul este o combinatie .

4.Amor la Roma ---> super comedie romance , mi-a placut la zapaceala

5.Baby and i --> altul foarte amuzant , aici razisi plangi in acelasi timp .....
astea le-am vazut mai recent , ca asa ... am vazut o mie de filme , sper ca v-am facut curiosi si o sa va uitati

si atat
Sus In jos
http://w-las.forumgratuit.ro/

Top 3 Filme
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Emotion :: Off-Topic :: Filme-
Mergi direct la: