Subiect: ηιмєηι ... Dum Sept 18, 2011 4:39 pm
Buna lume... Nu spun inca cine sunt dar ma cunoasteti foarte bine, am 14 ani, stau in suceava .... Imi place muzica rock, hip-hop... etc. Nu prea imi place sa ma descriu... Daca aveti intrebari.. Va raspund cu drag
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: ηιмєηι ... Dum Sept 18, 2011 4:42 pm
Paai Miruna,hai sa vedem ce poti sa faci =_=
Care e numele tau?[Sa-l afle tot forumul]
Ce-ti place sa faci in timpul liber?
Plibari sau stat in casa la frecat menta?
Discoteca sau Bar?
JB sau Jack Daniels?
Bere sau Vin?
Tigara sau Drog?
And btw,i'm Saso[Claudiu],si welc' here..have fun...nu fa off-topic blah blah blah'
ησ ηαмє Member
Subiect: Re: ηιмєηι ... Dum Sept 18, 2011 4:52 pm
Sasori a scris:
Paai Miruna,hai sa vedem ce poti sa faci =_=
Care e numele tau?[Sa-l afle tot forumul]
Ce-ti place sa faci in timpul liber?
Plibari sau stat in casa la frecat menta?
Discoteca sau Bar?
JB sau Jack Daniels?
Bere sau Vin?
Tigara sau Drog?
And btw,i'm Saso[Claudiu],si welc' here..have fun...nu fa off-topic blah blah blah'
Tocmai l-ai spus ) Sa ma distrez Plimbari ... Discoteca Crezi ca as alege pe Justin Biberon? / Bere Tigara Si... ms -.-"
Clary Fan-Zone Moderator
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
Subiect: Re: ηιмєηι ... Dum Sept 18, 2011 5:46 pm
Welcome Miruninaaaa <3 [ am scris intentionat, ceva alint. ] Sa-ti faci multi prieteni, sa nu spamezi, sa te distrezi si toate cele bune. ^^
Uhm...Don't be sad anymore! Just remember to smile and...remember that you're never alone. <3 [ avu tau. xD ] Plus ca fetele nu ar trebui sa fie suparate. [ tocmai eu zic, da. ] So...later, babe >;d<
ησ ηαмє Member
Subiect: Re: ηιмєηι ... Dum Sept 18, 2011 6:04 pm
Clary a scris:
Welcome Miruninaaaa <3 [ am scris intentionat, ceva alint. ] Sa-ti faci multi prieteni, sa nu spamezi, sa te distrezi si toate cele bune. ^^
Uhm...Don't be sad anymore! Just remember to smile and...remember that you're never alone. <3 [ avu tau. xD ] Plus ca fetele nu ar trebui sa fie suparate. [ tocmai eu zic, da. ] So...later, babe >;d<
Mirunia nu e chiar alintul meu preferat ) numai o singura persoana il stie atat. 1. Am mai multe: Rosu, Mov, Negru 2. Caprui 3. Nu prea am.. 4.
5. Desenul..
Mersi tuturor pt urari ^^ Defapt celor 2 )
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: ηιмєηι ... Dum Sept 18, 2011 9:25 pm
Welcome here. Ce trupe/artisti preferi? Ce hobby-uri ai? Cam atat. Have fun.
RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
Subiect: Re: ηιмєηι ... Lun Sept 19, 2011 6:07 am
Buna Miruna, sa iti faci multi prieteni pe forum
Kidutzaa Founder
Mesaje : 109 Data de inscriere : 16/09/2011 Localizare : - Constangeless ;x
Subiect: Re: ηιмєηι ... Lun Sept 19, 2011 7:55 am
Hey Miruna ..Sper sa te distrezi cu noi..
ησ ηαмє Member
Welcome here. Ce trupe/artisti preferi? Ce hobby-uri ai? Cam atat. Have fun.
1. Nu am preferati 2. Pai ... sa ma distrez )
Mersi rebel >:d< Mersi Deea ) Defapt multumesc tuturor )
Si poti sa dai si niste detalii? Cam cum te distrezi? Si cat despre trupe, nu poti sa ne zici si noua cateva acolo? Asta daca nu te doare manuta ofc. :-??
ησ ηαмє Member
nu ) doar ca acum imi fac tema la romana )) trupe: Lmfao, three days grace, linkin park,skillet, guess who etc Pai distractia insemnand pe afara... pe mess, sa ies cu rolele, cu bicicleta.. sa stau cu prieteni... etc.
¤ Cяαzу.Dιχ ¤ Member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : вα¢к тσ вℓα¢к
Subiect: Re: ηιмєηι ... Lun Sept 19, 2011 3:04 pm
Hello !!! bun venit si tie anonimo ce sa mai iti zic si tie .... poi cum ai spus si Kidutza , sper sa te distrezi aici pe forum am vazut ca-ti place LMFAO , si eu sunt un fan , ca sa-mi zic asa as vrea sa scoata mai multe piese si , atat :d
Tai`Tai !!!
ησ ηαмє Member
Subiect: Re: ηιмєηι ... Lun Sept 19, 2011 4:54 pm
Da.. tocmai au scos o piesa noua ) care mi-as fi dorit sa nu ii fi vazut videoclipul X_X oricum scuze pentru Off topic...