Anime-Emotion Un forum despre tot si toate, ) |
|
| Hei :) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Dark Blue New Member
| Subiect: Hei :) Dum Sept 18, 2011 3:45 pm | |
| Pai...sunt Dark Blue, si...atat. Despre mine? Sunt imposibila, enervanta, stangace, si ar urma o gramada de alte defecte pe care baniesc ca nu mai are rost sa le scriu. Imi place sa citesc, fotografiez, desenez, arta in general, in special cea legata de fantasy, si in ultima vreme si chestiile dark sau gothic. Si...cred ca asta`i tot. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Hei :) Dum Sept 18, 2011 3:47 pm | |
| Welc' here De curiozitate,cine te-a adus? Anyw,I'm Saso[Claudiu] Buun,un set de intrebari >.< Cati ani ai? De unde esti? Cum te cheama? Iti place sa te plimbi sub clar de luna? Ce iti place sa mananci? Discoteca/bar? Iti place scoala? That's all,have fun'! ''Edit'' : Daca vad off-topic si nu va limitati la setul de intrebari,arunc cu warn. |
| | | Clary Fan-Zone Moderator
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
| Subiect: Re: Hei :) Dum Sept 18, 2011 3:51 pm | |
| Welcome here, Darky. Have fun, respecta regulile, fa-ti multi prieteni...bla, bla si bla. xD Pe langa defecte, m-ar fi interesat si calitatile tale. ;; ) Orice om isi spune numai defectele, calitatile le spune mai mult in gluma. So...
Intrebari: 1. Anime preferat. 2. Personaj preferat. 3. Trupe preferate. 4. Daca ai dori sa-mi spui cum te numesti...daca nu, fii misterioasa! 5. Trei calitati. 6. Ce mai faci? <3
No..cam atat. Later, dear. ^^ | |
| | | Dark Blue New Member
| Subiect: Re: Hei :) Dum Sept 18, 2011 4:08 pm | |
| - Sasori a scris:
- Welc' here
De curiozitate,cine te-a adus?
Anyw,I'm Saso[Claudiu]
Buun,un set de intrebari >.<
Cati ani ai?
De unde esti?
Cum te cheama?
Iti place sa te plimbi sub clar de luna?
Ce iti place sa mananci?
Discoteca/bar?
Iti place scoala?
That's all,have fun'!
''Edit'' : Daca vad off-topic si nu va limitati la setul de intrebari,arunc cu warn.
Well...nice to meet ya` , si ...Marius ) Ani? cinspe De unde? Nu mai are rost sa zic...e colt de lume>.> Uhm...nu e destul Dark? Ok, atunci Dana ) Ador chestia asta, daca as avea si cum sa practic acest "sport" mai des ar fi superb Exista persoane carora sa nu le placa? Niciuna, pot sa ma enervez bine mersi si acasa Imi place clasa, se pune? Revenind, momentan da...o sa dau un edit dupa ce incep lucrarile ) I Hope I will :-S Nice to meet ya` again - Citat :
- Welcome here, Darky. Have fun, respecta regulile, fa-ti multi prieteni...bla, bla si bla. xD
Pe langa defecte, m-ar fi interesat si calitatile tale. ;; ) Orice om isi spune numai defectele, calitatile le spune mai mult in gluma. So...
Intrebari: 1. Anime preferat. 2. Personaj preferat. 3. Trupe preferate. 4. Daca ai dori sa-mi spui cum te numesti...daca nu, fii misterioasa! 5. Trei calitati. 6. Ce mai faci? <3
No..cam atat. Later, dear. ^^ Pai..da, cam asa e. Totusi as fi spus probabil si eu o calitate` doua daca as fi avut ) 1.Uhm...Vampire knight sau Blood+ 2.Saya 3.Nightwish, After Forever, si....pot sa spun si solisti? Avril Lavigne 4. Am spus deja ) 5. Intrebare capcana, huh? Sa vedem...visatoare, intunecata, si ciudata. Le consider cele mai mari calitati ale mele ) 6. Acum? Scriu si ascult muzica. Tu? Ook, cee ya > < | |
| | | Kidutzaa Founder
Mesaje : 109 Data de inscriere : 16/09/2011 Localizare : - Constangeless ;x
| Subiect: Re: Hei :) Dum Sept 18, 2011 6:08 pm | |
| Welcome Dana . Sper sa te distrezi cu noi Vreau sa stiu doar..Care este culoarea ta preferata si ce gen de muzica asculti? . | |
| | | Vizitato Vizitator
| | | | RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Re: Hei :) Lun Sept 19, 2011 6:17 am | |
| Pai ti`au luat`o ceilalti membrii inaintea mea, asa ca nu`mai pun intrebari, bine ai venit, sper sa te distrezi facandu`ti prieteni, citind regulamentul forumului, etc... Inca odata bine ai venit | |
| | | ¤ Cяαzу.Dιχ ¤ Member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : вα¢к тσ вℓα¢к
| Subiect: Re: Hei :) Lun Sept 19, 2011 3:00 pm | |
| Hei dear ! sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni ..... am vazut cateva pasiuni care le am si eu ai spus ca esti enervanta, imposibila si stangace sincer nu e bine sa te descurajezi asa poi ce sa mai zic , inca un bun venit asa ca iti urez multa distractie Tai Tai ! | |
| | | Dark Blue New Member
| Subiect: Re: Hei :) Lun Sept 19, 2011 8:42 pm | |
| @Kidutzaa, Thanx for the "welcome", si, cat despre culori: Negru in principal, urmat de rosu sau albastru, nu pot sa hotarasc, se modifica constant. Momentan rosu. Muzica? Pai..accept orice...aproape orice. Majoritatea artistilor mei preferati fac parte din grupul rockerilor, sau ceva foarte apropiat acestora, insa am imprastiate prin foldere sute de melodii apartinand altor genuri, melodii la care tin de asemenea mult. @Vizitato: Well, thank you> <. Multumesc pentru intampinare, si...sper si eu o sa am parte de "fun"...adica, deja am inceput... cred @rebel Kidz: Mersi, promit ca o sa fac tot posibilul sa respect regulile, si ...daca mai pot sa ma si distrez ) Thanx again! @Hei > < Uhm...nu ma descurajam...voiam doar sa`mi fac o prezentare relista, ca sa nu fac surprize mai tarziu. Desi, surprize pot sa apara oricand. Multumesc pentru intampinare, si sper ca o sa reusim sa ne bucuram impreuna de pasiunile noastre comune. Inca o data, multumesc tuturor pentru intampinare > < | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hei :) | |
| |
| | | | Hei :) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|