| Heii'heii ^^. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kidutzaa Founder
Mesaje : 109 Data de inscriere : 16/09/2011 Localizare : - Constangeless ;x
| Subiect: Heii'heii ^^. Vin Sept 16, 2011 11:53 pm | |
| Mhmm..Hei ^^..Ma numesc Andreea [Dede]..Am..14 ani..Sunt o fire mai tupeista :-" (cam prea mult)..Sii..daca sunt intrebari (ceea ce nu prea cred)..Voi raspunde :-" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Heii'heii ^^. Vin Sept 16, 2011 11:56 pm | |
| Diidii
Intrebarri :
Ce faci?
Ce faci 2?
Asa-i ca ma iubesti? :>
Buahaha,sa vedem ce zice Emm:> |
|
| |
Kidutzaa Founder
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Heii'heii ^^. Vin Sept 16, 2011 11:59 pm | |
| Minti =_=
Stiu ca mintiii=_= |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Re: Heii'heii ^^. Dum Sept 18, 2011 5:49 am | |
| Eu nu zic nimic, astept 5 mii de euro | |
|
| |
¤ Cяαzу.Dιχ ¤ Member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : вα¢к тσ вℓα¢к
| Subiect: Re: Heii'heii ^^. Dum Sept 18, 2011 7:12 am | |
| Hei Guiz !!! Bun venit si tie !!! acum trecem la intrebari *evil face* --> De unde esti ? --> Cati ani ai ? --> Anime preferat ? --> Trupe/cantareti preferati/e ?
Cam atat . astept raspunsurile
Tai Tai ^.^ | |
|
| |
Ang. Designer
Mesaje : 30 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : In the middle of nowhere.
| Subiect: Re: Heii'heii ^^. Dum Sept 18, 2011 8:48 am | |
| Hei Andreea. Nu Dede, nu Kidutza, nu mi-e îndemână să-ţi spun aşa. AAAAAAAnyway. Sper să îţi faci prieteni pe-aici, no spam and so on.
Cartea/Autorul preferat ? Şi mai uşor cu "sunt tupeistă, perversă, malefică". Eşti pe un forum online, deci tupeul tău nu ne afectează. Şi la 14 ani nu prea poţi fi perversă.
Any'fucking'how. Have fun and take care!
Xoxo, Ang. | |
|
| |
RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Re: Heii'heii ^^. Dum Sept 18, 2011 11:37 am | |
| Ang, la 14 ani poti fi pervers/ă, si tupeul ei poate afecta foarte mult... si tu Dede, nu te gandii la vreo prostie ca te bat, succes in continuare | |
|
| |
Kidutzaa Founder
| Subiect: Re: Heii'heii ^^. Dum Sept 18, 2011 11:40 am | |
| @Bar-Undead -Sunt din Constanta -In general ascult Rock -Hobby`uri..pai..Imi place sa ies in oras cu prietenii,sa stau la pc ... -Am multe filme preferate..In general ma uit la filme horror...@» Jٱηx « - Cum spuneam..sunt din Constanta -Am 14 anisori ^^ -Anime'ul preferat..hmm..Pai,ar fi Soul eater.. -Am fooarte multe trupe favorite..Una din ele ar fi Black Veil Brides.. @Ang. -Nu am pomenit nimic de perversa...^^ Am zis decat ca firea mea este tupeista...nu neaparat pe forum..dar in viata reala.Nu stiu unde ai vazut tu cuvantul ''pervers'' -Anyway...Pai cartea mea preferata ar fii..''The vampires diaries''[Toate seriile] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heii'heii ^^. | |
| |
|
| |
| Heii'heii ^^. | |
|