@ Sasori :
Ce-ti place sa mananci?:>Ăăă, prefer mâncărurile uşoare; ofc, nu-s vegetariană or smth *laughs* Sincer, îmi place fast-food-ul .
Care a fost cel mai pervers vis al tau de cand te-ai nascut si ce ai facut sa-l indeplinesti?:>Vis pervers
) Să ştii că nu-mi mai aduc aminte... Totuşi, ştiu că era ceva legat de un tip foarte hot - de obicei, uit repede astfel de chestii. Oh, neah, nu fac nimic în legătură cu împlinirea viselor.
Iti plac fetili lesby?:>Dar baietii G@y?:>Lesby - no way; G@y - yeah .
Love fast fuud?:>Sau doar marketu?Cred că ambele.
Cluburi,discoteci?Sau doar freci menta la rece acasa?Uneori doar cluburi, nu-mi plac discotecile. Ah, la rece ? Nu-i de mine :]]
@ Ang.
Vaii, ce scumpă eşti ;
Văd că deja ţi-ai pus amprenta cu ' Xoxo ' -ul ăla =]] yeah, p;une un copyright
. Btw, ascult toate genurile înafară de manele şi populară. Evident. Ah şi yaoi : mă aşteptam să spui aşa ceva *laughs*
Mersi de primire, Ang *hugs* Şi eu te iubesc :>
@ RebeL KidZ
Mersi de întâmpinare. Regulamentul l-am citit doar jumate, acum trec pe la el din nou să-l recitesc cap-coadă .
@ Bar-Undead
Ce muzica asculti?Rock, metal, punk, k-pop, pop, hip-hop, rapp .
Ce artisti/trupe preferi?Oh, am multe trupe preferate, în special de rock - yeah, love-rocker. Here : Linkin Park, Hollywood Undead, Evanescence, Nightwish, Disturbed, Within Temptation, The Red Jumpsuit Apparatus, Sum 41, Scorpions, RED, Skillet and so on . Şiii, k-pop : MBLAQ, DBSK, TVXQ, SS501, BEAST/B2ST, SHINee, Boyfriend, 2NE1, 2pm etc.
Ce hobbyuri ai?Multe - desenatul [ în general grafică ], cititul, îmi place să compun şi să scriu, să cânt [ vocal ], să ascult muzică ...
Pe unde iti place sa iesi cu prietenii?Hmm, undeva liniştit, dar prefer în general o terasă, un parc - în oraş - la shopping...
- Mulţumesc şi ţie de primire -
@ Clary
1. Citesti? Daca da, ce carte te-a impresionat?Îmi place să citesc, dar nu orice cărţi şi urăsc să fiu obligată să citesc - doar când am timp. Am citit screrile lui Stephenie Meyer; am terminat de curând ' Memoriile unei gheişe ' şi ' Zori de zi ' - nu am întâlnit o carte care să mă impresioneze cu adevărat. Mi-a plăcut mult ' Invitaţie la vals ' şi ' A walk to remember ' - cartea.
2. Cola/Nestea?Cola.
3. Scri versuri/povesti/fan-fic alea alea?) Scriu poveşti şi fanfic-uri - am scris până acum doar două, dar sunt postate pe AnimeZup - unul yaoi şi altul la proză ^^
4. Ce fel de filme iti plac?Oh, sunt înnebunită după horror. În rest : dramă, romance, aventură, comedie, thriller.
5. Ce culoare la ochi ai?Căprui.
6. Daca albastri/verzi, mi-i dai mie?Aş vrea eu - nici nu-i am :]]
7. Ma iubesti?Depinde :> *laughs*
8. No...am intrebat prea mult. :"> It's ok . Thanks for the welcome and see ya *hugs*