Anime-Emotion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime-Emotion

Un forum despre tot si toate, )

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Adi's here .

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Addeh.
New Member
Addeh.

Data de inscriere : 18/09/2011
Varsta : 28
Localizare : Târgovişte

Adi's here . Empty
MesajSubiect: Adi's here .   Adi's here . I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 10:10 am

So, la cererea superbei Ang. , m-am înregistrat pe acest forum şi pot spune că arată nice; îmi place negru <3 . Well, mă numesc Adina, sunt din Târgovişte, am 15 ani - ofc, gemeni xD
Hobby-urile mele : goddess, so many, prefer să mă întrebaţi ce doriţi - it's simple, right ? :>
Hmhh, sunt înregistrată şi pe alte forumuri, cum ar fi AnimeZup, Anime-Club, AnimeKage, Yaoi-haven [ yeah, iubitoare de yaoi Smile) ], Animaxtv, AnimeGoth - unde sunt mod acolo - and so on.
Anw, sper că ne vom înţelege pe aici .

Xoxo Adina . Don't copy/paste Ang. diăr.
Sus In jos
http://www.likerock-metal.blogspot.com
Vizitato
Vizitator

Adi's here . Empty
MesajSubiect: Re: Adi's here .   Adi's here . I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 10:24 am

Yey',welc. here=_=

Hmm,intrebarii...

Ce-ti place sa mananci?:>

Care a fost cel mai pervers vis al tau de cand te-ai nascut si ce ai facut sa-l indeplinesti?:>

Iti plac fetili lesby?:>Dar baietii G@y?:>

Love fast fuud?:>Sau doar marketu?

Cluburi,discoteci?Sau doar freci menta la rece acasa?

Sus In jos
Ang.
Designer
Designer
Ang.

Data de inscriere : 17/09/2011
Localizare : In the middle of nowhere.

Adi's here . Empty
MesajSubiect: Re: Adi's here .   Adi's here . I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 11:20 am

Welcome hier. Îţi place negru, dar tema e maro închis. Nevermind. You're cute, păcat că îţi place yaoi şi asculţi k-pop şit. În rest, Angiu te iubeşte.

Have fun şi dacă e ceva, ştii unde să cauţi răspuns. :]

Xoxo, Ang.
Sus In jos
http://angilicious.blogspot.com/
RebeL KidZ
Founder
Founder
RebeL KidZ

Data de inscriere : 16/09/2011
Varsta : 27
Localizare : În buzunaru tău

Adi's here . Empty
MesajSubiect: Re: Adi's here .   Adi's here . I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 11:34 am

Bine`ai venit, sper sa te distrezi la noi, fara spam, citeste regulile, si fa`ti prieteni noi
Sus In jos
https://anime-emotion.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

Adi's here . Empty
MesajSubiect: Re: Adi's here .   Adi's here . I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 11:41 am

Welocome. So.
Ce muzica asculti?
Ce artisti/trupe preferi?
Ce hobbyuri ai?
Pe unde iti place sa iesi cu prietenii?
Cam atat. Have fun here.
Sus In jos
Clary
Fan-Zone Moderator
Clary

Data de inscriere : 17/09/2011
Localizare : Orasul de cenusa.

Adi's here . Empty
MesajSubiect: Re: Adi's here .   Adi's here . I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 11:50 am

Welcome here! >;d<
Sper sa-ti faci multi prieteni, sa nu spamezi, sa te distrezi, alea alea. <3
Intrebari:
1. Citesti? Daca da, ce carte te-a impresionat?
2. Cola/Nestea?
3. Scri versuri/povesti/fan-fic alea alea?Smile)
4. Ce fel de filme iti plac?
5. Ce culoare la ochi ai?
6. Daca albastri/verzi, mi-i dai mie?
7. Ma iubesti?
8. No...am intrebat prea mult. :">

To be continued.

Bye, bye ^^
Sus In jos
Addeh.
New Member
Addeh.

Data de inscriere : 18/09/2011
Localizare : Târgovişte

Adi's here . Empty
MesajSubiect: Re: Adi's here .   Adi's here . I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 4:15 pm

@ Sasori :

Ce-ti place sa mananci?:>
Ăăă, prefer mâncărurile uşoare; ofc, nu-s vegetariană or smth *laughs* Sincer, îmi place fast-food-ul .
Care a fost cel mai pervers vis al tau de cand te-ai nascut si ce ai facut sa-l indeplinesti?:>
Vis pervers Smile) Să ştii că nu-mi mai aduc aminte... Totuşi, ştiu că era ceva legat de un tip foarte hot - de obicei, uit repede astfel de chestii. Oh, neah, nu fac nimic în legătură cu împlinirea viselor.
Iti plac fetili lesby?:>Dar baietii G@y?:>
Lesby - no way; G@y - yeah .
Love fast fuud?:>Sau doar marketu?
Cred că ambele.
Cluburi,discoteci?Sau doar freci menta la rece acasa?
Uneori doar cluburi, nu-mi plac discotecile. Ah, la rece ? Nu-i de mine :]]

@ Ang.

Vaii, ce scumpă eşti ;Wink Văd că deja ţi-ai pus amprenta cu ' Xoxo ' -ul ăla =]] yeah, p;une un copyright ©️. Btw, ascult toate genurile înafară de manele şi populară. Evident. Ah şi yaoi : mă aşteptam să spui aşa ceva *laughs*
Mersi de primire, Ang *hugs* Şi eu te iubesc :>

@ RebeL KidZ

Mersi de întâmpinare. Regulamentul l-am citit doar jumate, acum trec pe la el din nou să-l recitesc cap-coadă .

@ Bar-Undead

Ce muzica asculti?
Rock, metal, punk, k-pop, pop, hip-hop, rapp .
Ce artisti/trupe preferi?
Oh, am multe trupe preferate, în special de rock - yeah, love-rocker. Here : Linkin Park, Hollywood Undead, Evanescence, Nightwish, Disturbed, Within Temptation, The Red Jumpsuit Apparatus, Sum 41, Scorpions, RED, Skillet and so on . Şiii, k-pop : MBLAQ, DBSK, TVXQ, SS501, BEAST/B2ST, SHINee, Boyfriend, 2NE1, 2pm etc.
Ce hobbyuri ai?
Multe - desenatul [ în general grafică ], cititul, îmi place să compun şi să scriu, să cânt [ vocal ], să ascult muzică ...
Pe unde iti place sa iesi cu prietenii?
Hmm, undeva liniştit, dar prefer în general o terasă, un parc - în oraş - la shopping...
- Mulţumesc şi ţie de primire -

@ Clary

1. Citesti? Daca da, ce carte te-a impresionat?
Îmi place să citesc, dar nu orice cărţi şi urăsc să fiu obligată să citesc - doar când am timp. Am citit screrile lui Stephenie Meyer; am terminat de curând ' Memoriile unei gheişe ' şi ' Zori de zi ' - nu am întâlnit o carte care să mă impresioneze cu adevărat. Mi-a plăcut mult ' Invitaţie la vals ' şi ' A walk to remember ' - cartea.
2. Cola/Nestea?
Cola.
3. Scri versuri/povesti/fan-fic alea alea?Smile)
Scriu poveşti şi fanfic-uri - am scris până acum doar două, dar sunt postate pe AnimeZup - unul yaoi şi altul la proză ^^
4. Ce fel de filme iti plac?
Oh, sunt înnebunită după horror. În rest : dramă, romance, aventură, comedie, thriller.
5. Ce culoare la ochi ai?
Căprui.
6. Daca albastri/verzi, mi-i dai mie?
Aş vrea eu - nici nu-i am :]]
7. Ma iubesti?
Depinde :> *laughs*
8. No...am intrebat prea mult. :">
It's ok . Thanks for the welcome and see ya *hugs*

Sus In jos
http://www.likerock-metal.blogspot.com
Continut sponsorizat

Adi's here . Empty