Anime-Emotion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime-Emotion

Un forum despre tot si toate, )

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Recepţie

In jos 
AutorMesaj
RebeL KidZ
Founder
Founder
RebeL KidZ

Data de inscriere : 16/09/2011
Varsta : 27
Localizare : În buzunaru tău

Recepţie Empty
MesajSubiect: Recepţie   Recepţie I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 8:20 am

Primul volum de manga a fost vândut în peste 1.25 milioane de copii în Japania, şi versiunea originală Japaneză de manga, ca un întreg, a fost vândută în peste 46 milioane de copii.
În 2005, Bleach a fost premiată cu prestigiosul premiu Shogakukan Manga la categoria shōnen.
Într-un poll de pe internet din 2006 făcut de TV Asahi, Bleach s-a clasat pe locul 7 ca program anime favorit în Japonia. În anul anterior, fusese clasat ca al 27-lea program favorit.

Vânzările în America de Nord au fost ridicate, în Decembrie 2006 volumul 16 a fost clasat în top 10 al "nuvelelor grafice", iar volumul 17 devenind cel mai bine vândut volum de manga pentru luna Februarie 2007.
Versiunea în limba engleză a Bleach a fost nominalizată pentru premiile "best manga" şi "best theme" la American Anime Awards ediţia 2006, dar nu a câştigat la niciuna dintre categorii. A fost nominalizată din nou în 2007 pentru "best manga", "best actor", "best DVD package design" şi "best theme", dar a eşuat în a câştiga vre-un premiu.
Anime News Network descrie seria ca "..un anime incredibil de distractiv, care vă va captiva şi va refuza să vă dea drumul. Pentru aventuri clasice cu o atitudine modernă, nu căutaţi mai departe de Bleach...". MiniTokyo a lăudat seria ca fiind "foarte originală" iar prezentarea "..este foarte promiţătoare.." Recenzorul Pop Culture Shock şi-a exprimat opinia despre serie. A declarat că povestea seriei "le dă pe altele deoparte" şi că personajele sunt "bine create, animate şi dublate", dar a adăugat mai târziu că unele scene "nu erau echilibrate" şi că unele personaje "ar fi putut fi dezvoltate mai mult". Totuşi, el a acordat seriei un grad de "A" pentru Volumul 1, şi apoi "A-" pentru Volumele 2-6.

Sus In jos
https://anime-emotion.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

Recepţie Empty
MesajSubiect: Re: Recepţie   Recepţie I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 11:32 am

Aham. Si ce ar trebui sa facem in topicul asta? =)) Sa-i felicitam sau ce? =)) Ok. Felicitari! =))
Sus In jos
RebeL KidZ
Founder
Founder
RebeL KidZ

Recepţie Empty
MesajSubiect: Re: Recepţie   Recepţie I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 11:46 am

Nu... e doar pentru informatie...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Recepţie Empty
MesajSubiect: Re: Recepţie   Recepţie I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 11:53 am

RebeL KidZ a scris:
Nu... e doar pentru informatie...
Puteai sa faci doar un singur thread cu toate astea. Nu 100. Mai bine postam jocuri ceva. Astea putem sa le luam si de pe wiki, sau pnm, deci dupa mine e cam nefolositor. xD
Sus In jos
RebeL KidZ
Founder
Founder
RebeL KidZ

Recepţie Empty
MesajSubiect: Re: Recepţie   Recepţie I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 12:19 pm

Le`am pus pe categorii... ca omu sa gaseasca imediat ce are nevoi... si am intrat in off-topic...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Recepţie Empty
MesajSubiect: Re: Recepţie   Recepţie I_icon_minitime

Sus In jos

Recepţie
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Emotion :: Anime/Manga Area :: Anime :: Bleach-
Mergi direct la: