Anime-Emotion Un forum despre tot si toate, ) |
|
| Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Sam Sept 17, 2011 11:49 pm | |
| Deci ma plictisex, si cum ma plictisex m-am gandit sa-mi fac topicul de prezentare. :> So... Nume: Marius Locatie: Constanta Varsta: 18 Inaltime: 25 de cm... Adica pardon, 1,78 m, cam asa. :"> Muzica: Rock (Metal, Alternativ, Grunge, Post-grunge, Emocore, Screamo, Metal-alternativ, Electronic, Christian, etc.), Rap, House (ocazional) Trupe/Artisti: Rock - Breaking Benjamin, Linkin Park, Hollywood Undead, Bring Me The Horizon, Escape The Fate, Bless The Fall, Black Veil Brides, Rise Against, Eyes Set To Kill, Panic! At The Disco, My Chemical Romance, Skillet, Brokencyde, Flyleaf, The Rasmus, Nickelback, Katatonia, Bullet For My Valentine, Evanescene, Poets Of The Fall, As I Lay Dying, We Are The Fallen, We Are The Ocean, Alesana, Finger Eleven, Falling In Reverse, Placebo, Paramore, Sum 41, The Letter Black, The Veronicas, Secondhand Serenade, etc. =)) ; Rap - Eminem, Tinie Tempah, Lupe Fiasco, Lil' Wayne, Jay Sean, Parazitii, Guess Who, Spike, Nimeni Altu', Bitza, BUG, Chris Brown, Flo-Rida, 50 Cent, Jason Derulo, Taio Cruz, Jeremih, TI, Faboulous, R Kelly, Ne-Yo, Usher, Lil' John, etc. ; House - David Guetta, Offer Nissim, si ce e la "moda". Hobby-uri: Iesit (prin oras, prin cartier, la un fotbal, la o samanta) ), PC, scris, lenevit, urmaritul serialelor, filmelor ), si cam atat. :-?? Meh, si cum mi-am pierdut destul timp din viata, va mai las si pe voi sa ma mai intrebati. :>
Ultima editare efectuata de catre Bar-Undead in Lun Sept 19, 2011 11:25 am, editata de 1 ori |
| | | Clary Fan-Zone Moderator
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Sam Sept 17, 2011 11:58 pm | |
| Toti baietii sa moara...[ no offence ] So...welcome my dear Marius, no spam, make a lot of friends, make love, etc etc etc. Jumate din chestiile care te-as intreba le-as sti deja si cealalta jumatate de chestii..trebuie sa ma mai gandesc. Btw: am onoarea sa am primu' post aici! [ Tu nu te pui. ] A...yeah there a hug for u. [ >;D< ] And...ne mai vedem, cam dupa doua sec pe mess:)) cica. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Dum Sept 18, 2011 12:10 am | |
| - Clary a scris:
- Toti baietii sa moara...[ no offence ]
So...welcome my dear Marius, no spam, make a lot of friends, make love, etc etc etc. Jumate din chestiile care te-as intreba le-as sti deja si cealalta jumatate de chestii..trebuie sa ma mai gandesc. Btw: am onoarea sa am primu' post aici! [ Tu nu te pui. ] A...yeah there a hug for u. [ >;D< ] And...ne mai vedem, cam dupa doua sec pe mess:)) cica. De ce vrei sa mor ma? :-l |
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Dum Sept 18, 2011 12:22 am | |
| Nu dramatizez chiar aici. Ca sa nu fie offtopic: Ce ai alege dintre muzica/iubire? | |
| | | RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Dum Sept 18, 2011 5:47 am | |
| Bine ai venit, si daca vad ca nimeni nu e curios de culoare intreb eu Care e culoarea ta preferata? (Yaaay, am gasit o intrebare ) Sper ca nu te superi de mica intrebare, si inca odata, Bine Ai Venit | |
| | | Ang. Designer
Mesaje : 30 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : In the middle of nowhere.
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Dum Sept 18, 2011 8:51 am | |
| Fi-ţi-ar paştele, ai dat copy/paste la descrierea de pe Zup. *laughs*
Have fun, happy trollin', don't break young girls hearts and stay pervert.
Xoxo, Ang. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Dum Sept 18, 2011 9:17 am | |
| Grr,prea lunga s'o citesc sa-mi trag 2 peste ochi ;|
Buttt..even so happeh' ca ai venit..dupa ce te-am rugat 1 ora....tigane...
Sa fiu on ;|
Iti mai place violatizarea curcilor?
Gainile inca iti mai trezesc amintiri placute?:> |
| | | Vizitato Vizitator
| | | | Clary Fan-Zone Moderator
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Dum Sept 18, 2011 11:53 am | |
| Dear Marius, tin sa te anunt ca nu ai raspuns la intrebarea mea, draga mea intrebare, de aceea o sa mai pun cateva:
1.Ce ai alege dintre muzica/iubire? [ ca aceea ] 2. Roz/Violet? 3. Mar/Portocala? 4. Fete/baieti? 5. Vreau/Pot/Fac? [ care se potriveste mai bine cu, caracterul tau. ]
No si cam atat, unele erau de...farmec ca n-aveam eu ce face sa te mai enervez putin. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Dum Sept 18, 2011 11:57 am | |
| - Clary a scris:
- Dear Marius, tin sa te anunt ca nu ai raspuns la intrebarea mea, draga mea intrebare, de aceea o sa mai pun cateva:
1.Ce ai alege dintre muzica/iubire? [ ca aceea ] 2. Roz/Violet? 3. Mar/Portocala? 4. Fete/baieti? 5. Vreau/Pot/Fac? [ care se potriveste mai bine cu, caracterul tau. ]
No si cam atat, unele erau de...farmec ca n-aveam eu ce face sa te mai enervez putin. 1. Sex. 2. Rosu. 3. Banana. 4. Masini. 5. Lenevesc.
Multumita? =)) |
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Dum Sept 18, 2011 12:01 pm | |
| @Marius, nu draga, nu. Daca ar fi fost un test, ai fi luat 1 cu indulgenta. Nu e offtopic, m-a intrebat cel despre care se vorbeste, deci...da.=)) | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> Mar Sept 20, 2011 9:02 pm | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> | |
| |
| | | | Toate fetele sus pe Bar, sus pe Bar ! :> | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|