Anime-Emotion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime-Emotion

Un forum despre tot si toate, )

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ce fel de chakra ati dori sa aveti?

In jos 
AutorMesaj
Mix
Moderator Galaxial
Moderator Galaxial
Mix

Data de inscriere : 17/09/2011
Localizare : In sufletul micutei <3

Ce fel de chakra ati dori sa aveti? Empty
MesajSubiect: Ce fel de chakra ati dori sa aveti?   Ce fel de chakra ati dori sa aveti? I_icon_minitimeSam Sept 17, 2011 9:00 pm

Sunt cunoscute 5 feluri de chakra , fiecare fel reprezentand un element al naturi sau al spatiului.
Felurile de chakra sunt: apa, foc, vânt, fulgere şi pământ
1. chakra de apa ( are o putere mai mare in fatza chakrei de foc , dar mai slaba ca chakra de pamant )
2. chakra de foc ( are o putere mai mare in fatza chakrei de vant , dar mai slaba ca chakra de apa )
3. chakra de vant ( are o putere mai mare in fatza chakrei de fulger , dar mai slaba ca chakra foc )
4. chakra de fulger ( are o putere mai mare in fatza chakrei de pamant , dar mai slaba ca chakra de vant )
5. chakra de pamant (are o putere mai mare in fatza chakrei de apa , dar mai slaba ca chakra de fulger )

Ce fel de chakra ati dori sa aveti? Narutochakra

Cand este format un jutzu , inainte de a spune denumirea lui este necesar sa punetzi elementul de chakra ce sta la baza acestuia :
Apa = Suiton
Foc = Katon
Vant = Futon
Fulger = Raiton
Pamant = Doton

Acum , eu va propun sa creeati un jutzu nou mentzionand elementul de baza si numele ( numele scrietil in Romana , ex: Katon , Dragonul cu 3 cozi ) sau mentionatzi jutsul preferat Smile

Ce zicetzi , Inercati :?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Ce fel de chakra ati dori sa aveti? Empty
MesajSubiect: Re: Ce fel de chakra ati dori sa aveti?   Ce fel de chakra ati dori sa aveti? I_icon_minitimeDum Sept 18, 2011 11:17 am

Cred ca as alege Raiton. Cat despre jutsu, n-am idee. Poate revin cu ceva. :-??
Sus In jos

Ce fel de chakra ati dori sa aveti?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Emotion :: Anime/Manga Area :: Anime :: Naruto-
Mergi direct la: