| Mwhahaha | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Mwhahaha Sam Sept 17, 2011 7:34 pm | |
| Pai toti si`au facut... eu am ramas in urma cu moda... Buna Imi place sa`mi ziceti Emili, Ema, RebeL, Crazy... s`au puteti sa`mi mai puneti voi porecle... Im a girl... Ascult Rock, cateva trupe... simple plan, Green Day, Black Veil Brides, Dead by April, Paramore, Skillet, 3 Doors Down si inca o tona, asta e doar o monstra... Mai ascult si Hip-hop dar mai rar... Imi plac diferite anime`uri, gen Code geass, Naruto, Detective Conan, Dragon Ball, Sailor Moon, Shakugan no Shana, DN Angel si altele | |
|
| |
Clary Fan-Zone Moderator
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
| Subiect: Re: Mwhahaha Sam Sept 17, 2011 7:39 pm | |
| Hei> < Welcome here! Btw credeam ca esti baiat, scuze xD Intrebari: 1. Iti place ploaia? 2. Iti place sa citesti? Ce gen de carti? (daca da) 3. Filme...? 4. Personajul anime preferat. 5. Anotimpul preferat. | |
|
| |
ValeInfiniti New Member
Mesaje : 37 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 30 Localizare : Berlin
| Subiect: Re: Mwhahaha Sam Sept 17, 2011 7:46 pm | |
| Incantat sa te cunosc.
Canti la chitara? Iti place formula 1? Ce faci in timpul liber. | |
|
| |
RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Re: Mwhahaha Sam Sept 17, 2011 8:09 pm | |
| - Clary a scris:
- Hei>< Welcome here!
Btw credeam ca esti baiat, scuze xD
Intrebari: 1. Iti place ploaia? 2. Iti place sa citesti? Ce gen de carti? (daca da) 3. Filme...? 4. Personajul anime preferat. 5. Anotimpul preferat.
1.Da 2.Nu 3. Degroaza.... 4. Madara 5. Vara... - ValeInfiniti a scris:
- Incantat sa te cunosc.
Canti la chitara? Iti place formula 1? Ce faci in timpul liber. Canti la chitara? Nu, dar as vrea sa invat sa cant... Iti place formula 1? Da Ce faci in timpul liber Stau pe calculator, desenez, compun versuri si altele Si n`are nimic, multi ma fac baiat =)) dar eu sunt baietoasa. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
RebeL KidZ Founder
| Subiect: Re: Mwhahaha Dum Sept 18, 2011 5:53 am | |
| - Bar-Undead a scris:
- Avem periculos de multe in comun =)).
Meh. Sa vad ce sa mai intreb si eu. Ce versuri compui? Cati ani ai? De unde esti? Si mai vedem mai incolo daca-mi mai amintesc ceva. ; Ce versuri compui? Pai mai de toate felurile, desii eu vreau sa compun versuri pentru melodii... imi ies mai mult poezii (si ete asa facui si rima =)) ) Cati ani ai? Fac 14 ani in luna asta De unde esti? Romania, Olt Sper ca nu te superi ca nu vreau sa zic orasul... | |
|
| |
¤ Cяαzу.Dιχ ¤ Member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : вα¢к тσ вℓα¢к
| Subiect: Re: Mwhahaha Dum Sept 18, 2011 7:09 am | |
| Hello !!! Bun venit dear *hug*
sa te diostrezi si sa-ti faci o sumedenie de prieteni nu uita de reguli si fi intotdeauna activa intrebarile au fost . eu nu mai am nimic de zis *grin*
Luv`Ya ! | |
|
| |
RebeL KidZ Founder
| Subiect: Re: Mwhahaha Dum Sept 18, 2011 7:10 am | |
| Sa nu uit de reguli, aham, o sa retin mereu asta, si mersi | |
|
| |
Ang. Designer
Mesaje : 30 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : In the middle of nowhere.
| Subiect: Re: Mwhahaha Dum Sept 18, 2011 9:20 am | |
| Fan k-pop as far as I can see. Anyfuckinghow, have fun here. | |
|
| |
RebeL KidZ Founder
| Subiect: Re: Mwhahaha Dum Sept 18, 2011 11:39 am | |
| Sa inteleg ca nu`ti prea place k-pop, sunt doar fana big bang >.> si fiecare cu gusturile lui | |
|
| |
Ang. Designer
Mesaje : 30 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : In the middle of nowhere.
| Subiect: Re: Mwhahaha Dum Sept 18, 2011 11:51 am | |
| Sinceră să fiu am fost şi eu fană Big Bang, dar asta era de muuult. *laughs* Indeed, fiecare cu gusturile lui xP.
Xoxo, Ang. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mwhahaha | |
| |
|
| |
| Mwhahaha | |
|