| Sounds like you have fresh meat in town. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ang. Designer
Mesaje : 30 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : In the middle of nowhere.
| Subiect: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 5:50 pm | |
| Uhm, hi there! This is Ang, but you can also call me Ang, as you wish. I'm from the middle of nowhere and I'm x yrs old. [solve for x]
Now the questions. :3
Xoxo, Ang. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 5:52 pm | |
| - Ang. a scris:
- Uhm, hi there! This is Ang, but you can also call me Ang, as you wish. I'm from the middle of nowhere and I'm x yrs old. [solve for x]
Now the questions. :3
Xoxo, Ang. Dau de tine si aici? =)) |
|
| |
¤ Cяαzу.Dιχ ¤ Member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : вα¢к тσ вℓα¢к
| |
| |
Clary Fan-Zone Moderator
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 6:05 pm | |
| Welcome here! Have fun, don't spam, make a lot of friends and...altele lafel. xD Questions: 1. Animeul preferat. [ well..nu e chiar o intrebare da' ma rog. ] 2. Personajul anime preferat. ^ 3. Do you like the rain? 4. Filmul/ele preferat/e. 5. Care e melodia ta preferata? In caz ca nu ai, ce melodie asculti acum? + Gen/uri de muzica preferat. 6. Citesti? Ce carti te-au impresionat?
> To be continued. <
bye, bye ^^ | |
|
| |
ValeInfiniti New Member
Mesaje : 37 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 30 Localizare : Berlin
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 6:08 pm | |
| Welcome here and enjoy and have fun and read the rules and make friends and that is all.
Intrebari: Esti fata sau baiat? Si de ce ai ales sa vii aici? Si faci gfx? Si ce muzica asculti. Si atat =) | |
|
| |
Ang. Designer
Mesaje : 30 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : In the middle of nowhere.
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 6:57 pm | |
| Well, a lot of people. o.O
- Citat :
- Dau de tine si aici? =))
Adina, clar.
@» Jٱηx «: Don't "iubita" me, please. Thank you. AnimeZup ? Ce nickname ai ? Thankies pentru aprecieri. Mă numesc Georgiana, sunt din Botoşani. In timpul liber desenez, scriu proză şi poezie, Photoshop şi Fotografie. Prietene ? Nu le cunoşti. Culoarea preferată ? Probabil albastru metalizat şi negrul [ştiu, e non-culoare].
Săr'na pentru primire.
@Clary: Thankies for welcome. Anime-ul favorit ? Cu siguranţă Hellsing şi Toradora!. Personajul preferat ? Păi Alucard şi Aisaka Taiga. Yes, I love summer rain. Law Abiding Citizen rămâne cel mai bun film vizionat până acum. Am prea multe melodii preferate. Să zicem Avantasia & Klaus Meine - Dying for an angel . Da, citesc. Foarte mult. La fel, multe cărţi şi mulţi autoru m-au impresionat. Să zicem că îmi place mult stilul lui Dan Brown, J.D. Sallinger, cartea favorită Pânza de păianjen de Cella Serghi şi poeţi preferaţi, Bacovia şi Stănescu.
Sper să ne mai intersectăm pe aici.
@ValeInfiniti: Thank you.
Sunt fată. M-a obligat Claudiu [Sasori]. Încă am pistolul la tâmplă. Da, fac signatures în Photoshop/Photoscape. Ascult cam orice, depinde de starea de spirit. În general rock/metal, simphinic şi classical. Atât să fie.
Xoxo, Ang. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 7:03 pm | |
| Ahh,i'm so evil.. Soo my dear' ...whut's up?:> Asa'i ca'mi faci si mie cadou smthing care sa semene cu sigu' meu? Doar niste culori in +,cateva efecte; And btw : Ce-ti place sa mananci? Asa-i ca ma adori pe ascuns?:> Dormi imbracata?Sau dezbracata?; |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 7:07 pm | |
| | |
|
| |
Ang. Designer
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 7:17 pm | |
| @Sasori: Tu te joci cu primejdia. O să îţi fac un sig, dacă eşti cuminte. Mănânc ciocolată atm. Nu te ador nici pe ascuns, nici pe faţă şi pe lateral. Ca să nu mori cu neştiinţa, dorm semi-îmbrăcată.
@ValeInfiniti: El e Alucard. Încearcă peste tot.
Xoxo, Ang. | |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 7:18 pm | |
| - Ang. a scris:
- @Sasori: Tu te joci cu primejdia.
O să îţi fac un sig, dacă eşti cuminte. Mănânc ciocolată atm. Nu te ador nici pe ascuns, nici pe faţă şi pe lateral. Ca să nu mori cu neştiinţa, dorm semi-îmbrăcată.
@ValeInfiniti: El e Alucard. Încearcă peste tot.
Xoxo, Ang. =)) i-ai facut si rime, nice. Si spune-mi Vale e mai usor =) [Sasori]Vad ca insisti,1 punct de warn ca vad ca nu te conformezi deloc. | |
|
| |
Ang. Designer
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 7:20 pm | |
| 'Kay, Vali. LOOK HERE! CUZ OF U IM SPAMMING!
Xoxo, Ang. | |
|
| |
RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 8:17 pm | |
| Bine ai venit, si nu le am cu intrebarile, sper sa te distrezi, si fara spamm mult..., o seara buna ^^ | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Sam Sept 17, 2011 10:50 pm | |
| - Ang. a scris:
- Well, a lot of people. o.O
- Citat :
- Dau de tine si aici? =))
Adina, clar.
@» Jٱηx «: Don't "iubita" me, please. Thank you. AnimeZup ? Ce nickname ai ? Thankies pentru aprecieri. Mă numesc Georgiana, sunt din Botoşani. In timpul liber desenez, scriu proză şi poezie, Photoshop şi Fotografie. Prietene ? Nu le cunoşti. Culoarea preferată ? Probabil albastru metalizat şi negrul [ştiu, e non-culoare].
Săr'na pentru primire.
@Clary: Thankies for welcome. Anime-ul favorit ? Cu siguranţă Hellsing şi Toradora!. Personajul preferat ? Păi Alucard şi Aisaka Taiga. Yes, I love summer rain. Law Abiding Citizen rămâne cel mai bun film vizionat până acum. Am prea multe melodii preferate. Să zicem Avantasia & Klaus Meine - Dying for an angel . Da, citesc. Foarte mult. La fel, multe cărţi şi mulţi autoru m-au impresionat. Să zicem că îmi place mult stilul lui Dan Brown, J.D. Sallinger, cartea favorită Pânza de păianjen de Cella Serghi şi poeţi preferaţi, Bacovia şi Stănescu.
Sper să ne mai intersectăm pe aici.
@ValeInfiniti: Thank you.
Sunt fată. M-a obligat Claudiu [Sasori]. Încă am pistolul la tâmplă. Da, fac signatures în Photoshop/Photoscape. Ascult cam orice, depinde de starea de spirit. În general rock/metal, simphinic şi classical. Atât să fie.
Xoxo, Ang. Wtf? Va trebui sa avem o discutie pe mess. =)) Dar nu, nu's Adina OMFG =))). Hint: Sunt baiat. :> Si lol. Si eu ador Law Abiding Citizen si pe Gerard Butler e unu' din actorii mei preferati, locul 2 chiar. :> @Clau. Las-o si tu mai moale cu warning-urile. Cel putin pana devine ceva mai serios. Nu strica distractia. =)) |
|
| |
Ang. Designer
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Dum Sept 18, 2011 8:32 am | |
| - Citat :
- Wtf? Va trebui sa avem o discutie pe mess. =)) Dar nu, nu's Adina OMFG =))). Hint: Sunt baiat. :>
Si lol. Si eu ador Law Abiding Citizen si pe Gerard Butler e unu' din actorii mei preferati, locul 2 chiar. :> @Clau. Las-o si tu mai moale cu warning-urile. Cel putin pana devine ceva mai serios. Nu strica distractia. =)) Păi cine penele mele eşti ? *laughs* Băiat, fan HU. Marius ? Sigur Marius.
@RebeL KidZ: Mersiuleţ.
Xoxo, Ang. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. Dum Sept 18, 2011 10:35 am | |
| Ai ghicit. Ai o banana. =)) Btw, de ce nu te vad pe mess in ultima vreme? =)) |
|
| |
Ang. Designer
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sounds like you have fresh meat in town. | |
| |
|
| |
| Sounds like you have fresh meat in town. | |
|