| > Clary is here! < | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Clary Fan-Zone Moderator
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
| Subiect: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:04 pm | |
| Ceva de salut...da, salut! Nume: Ana Varsta: 15 ani. Oras: Bucuresti Imi place: sa citesc, sa scriu, ploaia, sa alerg, toamna etc. Nu-mi place: soarele, R.A.T.B.u, scarile rulante si spatiile inchise. No, cam atat. Imi pare bine sa va cunosc si...na, cam atat. ) A da, intrebari, ca n-am scris tot, deci aveti ce intreba. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:11 pm | |
| - Clary a scris:
- Ceva de salut...da, salut!
Nume: Ana Varsta: 15 ani. Oras: Bucuresti Imi place: sa citesc, sa scriu, ploaia, sa alerg, toamna etc. Nu-mi place: soarele, R.A.T.B.u, scarile rulante si spatiile inchise. No, cam atat. Imi pare bine sa va cunosc si...na, cam atat. ) A da, intrebari, ca n-am scris tot, deci aveti ce intreba. Helo si welc' here.Eu sunt Sasori,dar in fine,ma cunosti deja Soo,sa te vad de ce esti in stare. |
|
| |
¤ Cяαzу.Dιχ ¤ Member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 17/09/2011 Localizare : вα¢к тσ вℓα¢к
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:31 pm | |
| hei stevie *kiss* merci mult ca mi-ai zis de forum *hug* asa poi ..... bun venit pe forum sa te distrezi si sa-ti faci prieteni .... si toate urarile astea sa fi activa si nu uita de reguli ai prins ideea *laugh*
| |
|
| |
Clary Fan-Zone Moderator
Mesaje : 100 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Orasul de cenusa.
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:42 pm | |
| Deci. Saso o sa dau tot ce pot, cred...incercarea moarte nu are. Pitico: Cu placere si merci si da, am prins ideea. ) | |
|
| |
ValeInfiniti New Member
Mesaje : 37 Data de inscriere : 17/09/2011 Varsta : 30 Localizare : Berlin
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:46 pm | |
| Re-incantat =). Si...alta data spuneai mai mutle lucruri ce iti placeau. Si ai uitat sa zici ca urasti ratele....si o sa ne distram | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:48 pm | |
| Chiar sunt curios ce o sa faci si cum o sa te descurci Mai aruncati cate o privire pe la anunturile globale,and btw : caut mod's..pentr anime/manga area |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:49 pm | |
| - Sasori a scris:
- Chiar sunt curios ce o sa faci si cum o sa te descurci
Mai aruncati cate o privire pe la anunturile globale,and btw :
caut mod's..pentr anime/manga area Area sau arena? Si area= sectiunea anime/manga? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:50 pm | |
| - ValeInfiniti a scris:
Area sau arena?
Si area= sectiunea anime/manga? Ahh,caut mod pentru tot ce tine de anime/manga,+ diversele[off topicul] |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 4:56 pm | |
| - Sasori a scris:
- ValeInfiniti a scris:
Area sau arena?
Si area= sectiunea anime/manga? Ahh,caut mod pentru tot ce tine de anime/manga,+ diversele[off topicul] De ce acum? E scoala...nu au timp membrii, trebuia in timpul vacantei, opinia mea. | |
|
| |
Clary Fan-Zone Moderator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:01 pm | |
| Merge si'n weekend, cred. Oricum na, se face timp. [ just saying ] x.x | |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:02 pm | |
| - Clary a scris:
- Merge si'n weekend, cred. Oricum na, se face timp. [ just saying ] x.x
Da...sigur, dar daca iar ma pune bunica sa ma duc la ea...ma lipsesc...nu mai pot merge din cauza ei...peste cativa ani...o sa raman paralizat :-s [just saying] | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:22 pm | |
| Wow. Mi-a luat 5 minute sa gasesc bitonul de reply. Ce trist. =)) Oricum welcome. Be active si mai vedem. :> |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:25 pm | |
| - Bar-Undead a scris:
- Wow. Mi-a luat 5 minute sa gasesc bitonul de reply. Ce trist. =)) Oricum welcome. Be active si mai vedem. :>
Bar imediat iti fac iconul...am avut treaba :oops: | |
|
| |
Clary Fan-Zone Moderator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:27 pm | |
| Valy - Esti tanar, n-o sa ramai paralizat din asta. Oricum, fii si tu optimist acum. Oricum n-am inteles legatura. xD
Marius( e dreptul meu de drept sa-ti spun pe nume.) - Butonul era chiar langa "New Topic" parca, oricum merci si...mai vedem, ce mai vedem?=) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:28 pm | |
| - Clary a scris:
- Valy - Esti tanar, n-o sa ramai paralizat din asta. Oricum, fii si tu optimist acum.
Oricum n-am inteles legatura. xD
Marius( e dreptul meu de drept sa-ti spun pe nume.) - Butonul era chiar langa "New Topic" parca, oricum merci si...mai vedem, ce mai vedem?=) Ce mai facem pe aici. =)) |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:29 pm | |
| - Bar-Undead a scris:
- Clary a scris:
- Valy - Esti tanar, n-o sa ramai paralizat din asta. Oricum, fii si tu optimist acum.
Oricum n-am inteles legatura. xD
Marius( e dreptul meu de drept sa-ti spun pe nume.) - Butonul era chiar langa "New Topic" parca, oricum merci si...mai vedem, ce mai vedem?=) Ce mai facem pe aici. =)) Adica, de ce nu iti putem spune Marius, Bar? :> | |
|
| |
Clary Fan-Zone Moderator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:32 pm | |
| - Bar-Undead a scris:
- Ce mai facem pe aici. =))
Pai in primul rand ne luam suc, apoi pierdem vremea si postam, avem grija sa nu facem spam (reguli, reguli si iar reguli) si...o luam de la inceput. Or maybe something else? xD | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:33 pm | |
| @Vale. Am zis eu ca nu puteti? :-s @Ana. Ok. I think. xD |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:35 pm | |
| :-? Si....nu ne plimbam? Adica dupa suc...ar merge...zic si eu (unsure) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:37 pm | |
| - ValeInfiniti a scris:
- :-?
Si....nu ne plimbam? Adica dupa suc...ar merge...zic si eu (unsure) Btw, fa-ti si tu topic de prezentare si nu mai spamma pe aici:>.
Ultima editare efectuata de catre Bar-Undead in Sam Sept 17, 2011 5:40 pm, editata de 1 ori |
|
| |
ValeInfiniti New Member
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 5:38 pm | |
| - Bar-Undead a scris:
- ValeInfiniti a scris:
- :-?
Si....nu ne plimbam? Adica dupa suc...ar merge...zic si eu (unsure) Btw, fa-t si tu topic de prezentare si nu mai spamma pe aici:>. Dupa ce faci tu =) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: > Clary is here! < Sam Sept 17, 2011 6:43 pm | |
| Sa nu fiu rau,cred ca un topic de prezentare ar trebui sa contina intrebari,nu discutii intre useri.Right'? So....aveti grija |
|
| |
RebeL KidZ Founder
Mesaje : 164 Data de inscriere : 16/09/2011 Varsta : 27 Localizare : În buzunaru tău
| Subiect: Re: > Clary is here! < Dum Sept 18, 2011 5:56 am | |
| Discutiile se pot tine pe chat... (deocamdata asta de la forum)... Si bine ai venit, sper sa te distrezi printre noi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: > Clary is here! < | |
| |
|
| |
| > Clary is here! < | |
|